Min Varukorg

Stäng

VÅR STORY

Founder image

THE FUTURE IS VINTAGE 

Vintage och retromodern stil har aldrig varit hetare. Äldre konst och svartvita fotografier är dessutom tidlösa klassiker som passar till alla hem och inredningsstilar! Kan det bli bättre? 

Historly grundades som ett svar på något vi saknade. Vi hade svårt att hitta unika posters med hög kvalitet och en betydelse bortom själva bilden – det mesta såg likadant ut.

“We are not makers of history. We are made by history” – Martin Luther King Jr.


Vår förkärlek för historia och gamla motiv ligger i deras betydelse. Historia är viktigt för att förstå varifrån vi kommer och varför saker och ting ser ut som det gör. Utan kunskap om historien är det svårt att navigera i samtiden och det finns något vackert i att se och påminnas om kontrasten mellan nu och då.

Vårt mål är att göra historiska verk och fotografier mer lättillgängliga för människor. Vi erbjuder posters med handplockade, vintage motiv och av hög kvalitet. Hos oss hittar du posters med allt från konsthistoriens mest hyllade verk till det gömda guldkornet som nästan fallit i glömska. Motiven är upp till 500 år gamla.  

FINE PAPER FOR FINE ART

Vi är mycket stolta över att endast jobba med papper från Hahnemühle, en av världens absolut ledande tillverkare av fine art papper.

Pappret heter Hahnemühle Matt Fibre 200g och har en varm ton vilket ger motiven ett fantastiskt djup.

Om du förvarar våra posters på rätt sätt kan du räkna med att de håller i upp till 60 år. 

Product image
x

x