Den här hemsidan has begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Fri klimatkompenserad frakt

Premiumpapper

Snabb leverans

4.91/5 ★

Fri klimatkompenserad frakt

Premiumpapper

Snabb leverans

4.91/5 ★

FAQ

Allmänt

Vad är Historly?

Historly säljer exklusiva posters och canvastavlor med fokus på historiska motiv online. Historien bakom verken, kvalitet och exklusivitet står i fokus i allt vi gör. Vårt kontor ligger i Stockholm, Sverige.

Var kommer motiven ifrån?

Alla motiv har blivit noggrant utvalda från olika arkiv. Historly samarbetar också med konstnärer, fotografer och dig som äger rättigheter till historiska bilder och konst. Vi utökar kontinuerligt våra kollektioner.

Jag hittar inte svaret på min fråga här, hur gör jag?

Inga problem, maila oss på hello@historly.com eller använd vårt kontaktformulär så återkommer vi så snart vi kan! 

Jag hittar inte motivet eller konstnären jag letar efter, kan ni hjälpa mig?

Ja och ja! Vi utökar våra kollektioner så snabbt vi bara kan men vi behöver din hjälp för att prioritera rätt motiv, fotograf och konstnär! Skriv till oss och beskriv vad du letar efter så ska vi göra vårt bästa för att ta fram det åt dig! Exempel kan vara ett visst verk, en viss konstnär, ett gammalt fotografi av den gata du bor på, en gammal karta av den stadsdel du bor i eller ett känt citat av någon du tycker är inspirerande.

Produkt

Vad kostar Historlys posters?

Priserna varierar beroende på storlek. Moms är inkluderat i priset. Vi erbjuder alltid fri frakt och du kan välja att se alla priser i din föredragna valuta. Alla transaktioner sker i SEK. 30 x 40 cm: 320 SEK40 x 50 cm: 420 SEK50 x 70 cm: 520 SEK70 x 100 cm: 720 SEK

100 x 140 cm: 1 200 SEK

Vad kostar Historlys canvastavlor?

Priserna varierar beroende på storlek. Moms är inkluderat i priset. Vi erbjuder alltid fri frakt och du kan välja att se alla priser i din föredragna valuta. Alla transaktioner sker i SEK. 30 x 40 cm: 700 SEK40 x 50 cm: 900 SEK50 x 70 cm: 1 200 SEK

70 x 100 cm: 1 500 SEK

OBS! Säkerställ att du valt rätt design (titel/ej titel/helbild)

Varukorg

Inga fler produkter finns att köpa