Den här hemsidan has begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Fri klimatkompenserad frakt

Premiumpapper

Snabb leverans

4.91/5 ★

Fri klimatkompenserad frakt

Premiumpapper

Snabb leverans

4.91/5 ★

Historiska Konstnärer

John Bauer

Denna kollektion hyllar John Bauer, en av Sveriges mest älskade konstnärer, känd för sina förtrollande tolkningar av nordisk mytologi och landskap. Bauer, född 1882 i Jönköping, utvecklade tidigt en passion för konst och natur, vilket återspeglas i hans verk. Han studerade vid Konstakademien i Stockholm och blev snabbt känd för sina unika och mystiska illustrationer, ofta inspirerade av svenska sagor och legender.

Bland de mest kända motiven i denna kollektion finns "Älgskyttarna", som är ett perfekt exempel på Bauers skicklighet i att förena natur med mytisk magi. Hans verk kännetecknas av en djup känsla för detaljer, en förmåga att skapa stämningsfulla och drömlika scener som fångar betraktarens fantasi.

John Bauers tragiska och tidiga död 1918, i en båtolycka som också tog hans familjs liv, satte en abrupt slut på hans blomstrande karriär. Trots detta fortsätter hans konstnärskap att leva vidare och inspirera. Denna kollektion, tryckt på högkvalitativt papper, är inte bara en hyllning till Bauers konst utan också ett firande av hans liv och arv. Idealisk för konstälskare, samlare och alla som uppskattar en djup koppling mellan konst och nordisk folklore.

Se kollektion
John Bauer

August Strindberg

Vår August Strindberg-kollektion belyser mångsidigheten hos en av Sveriges mest framstående kulturella ikoner. Strindberg, mest känd som en revolutionär dramatiker och författare, var också en passionerad och talangfull konstnär. Denna samling innehåller en fascinerande array av Strindbergs konstverk, som erbjuder en djupare inblick i hans komplexa och kreativa sinne.

Strindbergs målningar, ofta präglade av en stark expressionistisk och symbolistisk stil, avslöjar en annan sida av hans konstnärliga geni. Från stormiga landskap till abstrakta kompositioner, varje verk ger uttryck för hans intensiva emotionella landskap och hans djupa anknytning till naturen och det mänskliga psyket.

Varje konstverk i denna samling är tryckt på högkvalitativt papper från Hahnemühle, vilket framhäver den unika texturen och färgerna i Strindbergs originalmålningar. Denna kollektion är ett måste för beundrare av Strindbergs litterära verk, liksom för de som uppskattar djärv och uttrycksfull konst.

Se kollektion
August Strindberg

Anders Zorn

Välkommen till vår exklusiva kollektion med motiv från Anders Zorn, en hyllning till en av Sveriges mest berömda och begåvade konstnärer. Zorn, känd för sin enastående skicklighet i både akvarell- och oljemåleri, fångade med briljans livets och naturens essens. I denna samling finner du några av hans främsta verk, som uppvisar en extraordinär förmåga att fånga ljus, rörelse och det mänskliga tillståndet.

Zorns målningar, som sträcker sig från porträtt av tidsperiodens kända figurer till idylliska svenska landskap och livfulla folklivsscener, är ett bevis på hans mångsidiga talang och djupa förståelse för olika måleritekniker. Hans arbete karaktäriseras av en imponerande realism och en känsla för detaljer, vilket gör hans konst tidlös och evigt relevant.

Varje konstverk i denna kollektion är tryckt på högkvalitativt papper, vilket säkerställer att Zorns subtila nyanser och dynamiska kompositioner återges med högsta kvalitet. Denna samling är en perfekt hyllning till Zorns konstnärskap och erbjuder en unik möjlighet att ta del av en bit svensk konsthistoria.

Se kollektion
Anders Zorn

Carl Larsson

Välkommen till vår kollektion med Carl Larsson motiv, en hyllning till en av Sveriges mest älskade och inflytelserika konstnärer. Carl Larsson, känd för sin unika förmåga att fånga svensk folkliv och vardaglig skönhet, har gett oss några av de mest ikoniska bilderna av svenskt hem- och familjeliv.

Denna samling innehåller några av Larssons mest minnesvärda verk, inklusive hans kända akvareller som avbildar livet i och omkring hans hem, Lilla Hyttnäs i Sundborn. Hans konstverk är präglade av varma färger, ljus och en djup känsla av hemtrevnad och gemenskap. Från detaljerade interiörer till levande porträtt av hans familjemedlemmar, varje målning är ett fönster in i Larssons värld.

Carl Larssons konst har en tidlös kvalitet som gör den lika relevant och älskad idag som den var vid tiden för dess skapelse. Hans förmåga att fånga det enkla och vackra i vardagslivet har inspirerat och förtrollat generationer. Denna kollektion erbjuder en unik möjlighet att ta del av Larssons konstnärliga arv, och ger varje hem en känsla av svensk tradition och hemtrevnad.

Varje konstverk i samlingen är tryckt på högkvalitativt papper från Hahnemühle för att säkerställa att Larssons karaktäristiska färgpalett och detaljrikedom kommer till sin rätt. Dessa posters är idealiska för att tillföra en känsla av svensk kulturhistoria och konstnärlig skönhet till ditt hem eller kontor.

Se kollektion
Carl Larsson

Hilma af Klint

Vår kollektion med motiv från Hilma af Klint är en hyllning till en av de tidigaste pionjärerna inom abstrakt konst. Hilma Af Klint, en svensk konstnär vars verk var långt före sin tid, kombinerade komplexa symboliska teman med djärva färger och former för att skapa några av de första verken i den abstrakta konströrelsen.

Denna samling innehåller en rad av Hilma af Klints mest slående och tankeväckande verk. Hennes användning av organiska former och djärva, ofta andliga, symboler var revolutionerande, och hennes verk fortsätter att inspirera och fascinera konstvärlden. Af Klints konst är inte bara en visuell upplevelse, utan även en inblick i hennes unika filosofiska och andliga synsätt.

Varje verk i denna kollektion är tryckt på högkvalitativt papper från Hahnemühle för att bevara de levande färgerna och komplexiteten i af Klints originalmålningar. Denna kollektion är en perfekt hyllning till af Klints extraordinära bidrag till konsthistorien och erbjuder en unik möjlighet att uppleva hennes visionära arbete.

Se kollektion
Hilma af Klint