Den här hemsidan has begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Fri klimatkompenserad frakt

Premiumpapper

Snabb leverans

4.91/5 ★

Fri klimatkompenserad frakt

Premiumpapper

Snabb leverans

4.91/5 ★

Uforska våra olika teman

Zoologi

Vår kollektion med gamla djurillustrationer och zoologiska affischer är en unik resa tillbaka till 1800-talet, en epok då den moderna zoologin var i sin linda. Samlingen består av detaljrika och vetenskapligt noggranna skildringar av djurvärlden, som påminner om de skolplanscher som en gång hängde i klassrummen och inspirerade generationer av naturintresserade studenter.

Våra historiska illustrationer kommer från en då zoologi och naturhistoria var på framväxt. Dessa verk ger en fascinerande inblick i hur man såg på och förstod djurvärlden under denna tidsperiod. Illustrationerna är inte bara konstnärliga framställningar utan också vetenskapliga dokument som visar den tidens förståelse och kunskap om olika djurarter.

Motiven i denna kollektion varierar från exotiska djur i tropiska miljöer till mer bekanta arter från våra egna breddgrader. Dessa tidlösa affischer kombinerar estetik med utbildning, och ger en unik inblick i naturhistoriens utveckling. De är perfekta för att ge en nostalgisk och samtidigt lärorik prägel på ditt rum, vare sig det är ett hemmakontor, ett vardagsrum eller ett barnrum.

Se kollektion
Zoologi

Botanik

Denna botaniska kollektion av posters är en hyllning till växtvärldens skönhet och mångfald, och erbjuder en unik blandning av vetenskap och konst. Samlingen innehåller noggrant återskapade illustrationer från olika epoker, främst från 1800-talet, en tid då botaniken blomstrade som vetenskap. Dessa verk påminner om de detaljerade botaniska skolplanscherna från förr och ger varje rum en känsla av tidlös elegans och naturkunskap.

Varje poster i denna kollektion framställer växter med enastående noggrannhet och skönhet, från exotiska orkidéer till klassiska rosor och sällsynta växtarter. Illustrationerna är inte bara konstnärliga skapelser utan också vetenskapliga dokument som speglar den tidens kunskap och fascination för växtvärlden.

Motiven är utvalda för att inspirera och utbilda, och varje verk är en inbjudan att utforska den rika mångfalden i växtvärlden. Dessa posters är perfekta för att skapa en lugn och inspirerande atmosfär i ditt hem, oavsett om det är i vardagsrummet, köket eller ett studierum.

Sammanfattningsvis är denna kollektion av botaniska posters en perfekt kombination av vetenskaplig noggrannhet och estetisk skönhet. De ger ditt rum ett unikt och upplysande inslag och är idealiska för alla som uppskattar naturens underverk och konstens finess.

Se kollektion
Botanik

Landskap

Denna kollektion av historiska posters med landskapsmotiv erbjuder en fascinerande resa genom tid och rum. Från lantliga idyller och majestätiska bergsvyer till levande stadsskildringar och vidsträckta havsutsikter, dessa posters representerar originalkonstverk från olika historiska epoker. De visar en rikedom av perspektiv och skönhet i naturens och kulturens skiftande landskap.

Varje poster i samlingen är ett fönster till det förflutna, som visar hur olika landskap sågs och upplevdes genom historien. Med allt från detaljrika teckningar till romantiska målningar, fångar dessa verk landskapens tidlösa skönhet och konstnärliga värde.

Tryckt på högkvalitativt papper, framhäver dessa posters de ursprungliga färgerna och detaljerna i varje landskap. De är en perfekt inredningsdetalj för alla som uppskattar historisk konst, och ger ditt hem eller kontor en unik och historisk känsla.

Se kollektion
Landskap

Maritimt

Denna enastående kollektion av historiska posters erbjuder en djupdykning i havets och sjöfartens värld, genom en blandning av fotografier, målningar och illustrationer. Varje verk är en hyllning till de äventyr och berättelser som havet rymmer, och reflekterar en tid då havet var en väg till nya upptäckter och en källa till myter.

Fotografierna i samlingen fångar verkliga ögonblick från sjölivet, från stormiga hav till lugna hamnar. De visar både det hårda arbete som präglar livet till sjöss och de ofta dramatiska scener som havet skapar. 

Målningarna i kollektionen är en blandning av verk från kända marinmålare och okända artister. Dessa konstverk skildrar ofta historiska sjöslag, majestätiska segelfartyg och idylliska kustlandskap. De är rika på detaljer och färg, och förmedlar en känsla av tidens estetik och havets skönhet.

Illustrationerna erbjuder en mer fantasifull och stiliserad tolkning av maritima teman. De inkluderar kartor över gamla sjövägar, skisser av mytiska havsvarelser och tecknade framställningar av livet ombord på fartyg. Dessa verk kombinerar historisk noggrannhet med en lekfull och kreativ anda.

Tillsammans bildar dessa fotografier, målningar och illustrationer en rik och mångfacetterad berättelse om människans förhållande till havet genom tiderna. De erbjuder en unik inblick i maritima äventyr, både verkliga och föreställda, och är en värdefull resurs för alla som är intresserade av sjöfartens historia och kultur.

Se kollektion
Maritimt

Militärhistoria

Denna unika kollektion av historiska posters med fokus på militärhistoria sträcker sig från tiden för gamla svenska kungar till händelserna under andra världskriget. Samlingen, bestående av fotografier, målningar och illustrationer, ger en unik inblick i militära händelser som har format den värld vi lever i idag.

Fotografierna i samlingen erbjuder autentiska glimtar från olika militära epoker, inklusive sällsynta bilder från andra världskriget. Dessa bilder dokumenterar inte bara krigets verklighet utan också det dagliga livet inom militären, och visar hur dessa händelser har påverkat samhället i stort.

Målningarna i kollektionen är en färgstark kavalkad av historiska ögonblick, från nationalromantik och porträtt av gamla svenska kungar, som var centrala figurer i Europas militärhistoria, till dramatiska framställningar av viktiga slag under andra världskriget. Dessa konstverk är inte bara estetiskt tilltalande utan också historiska dokument som framhäver de stunder som har format vårt nuvarande världssamhälle.

Illustrationerna i kollektionen erbjuder framställningar av militär utrustning, uniformer och strategiska slagfältsscener. Dessa verk förenar pedagogisk klarhet med konstnärlig skicklighet och ger åskådarna en djupare förståelse för militära taktiker och teknologier som användes under dessa avgörande historiska perioder.

Sammanlagt är denna kollektion en resa genom tiden, som påminner oss om de händelser och personligheter som har varit avgörande i att forma den moderna världen. För historieentusiaster, studenter, och alla som uppskattar den djupa inverkan som militärhistorien har haft på vår nutid, är denna samling ett ovärderligt tillägg till varje samling.

Se kollektion
Militärhistoria

Reklamaffischer

Denna unika kollektion av historiska posters inkluderar ett spännande urval av reklam-, rese- och filmaffischer från förr. Dessa posters är kulturhistoriska skatter som ger en inblick i det förflutnas reklamkonst, resedrömmar och filmhistoria. Från eleganta reklamillustrationer och lockande reseaffischer till ikoniska filmaffischer, fångar varje verk en del av den tidens estetik och samhällstrender.

Reklamaffischerna i samlingen är en färgstark återspegling av det förflutna, som visar hur produkter och tjänster marknadsfördes med kreativitet och konstnärlig finess. Dessa posters är en hyllning till reklamens guldålder, där varje affisch berättar en egen historia om tidens smak och stilar.

Reseaffischerna tar betraktarna med på en resa tillbaka i tiden, till platser och destinationer som en gång lockade resenärer med sina exotiska och romantiska framställningar. Dessa posters återskapar känslan av äventyr och upptäckt som präglade det tidiga 1900-talets reseindustri.

Filmaffischerna är en hyllning till klassiska filmer och filmstjärnor, och fångar filmens magi och glamour. Dessa verk är inte bara konstnärligt tilltalande utan också viktiga dokument som speglar filmindustrins utveckling och den tidens populärkultur.

Sammanfattningsvis erbjuder denna kollektion av historiska reklam-, rese- och filmaffischer en unik inblick i det förflutnas konst och kultur. Dessa posters är en idealisk dekor för alla som uppskattar historisk design och vill ge sitt hem eller kontor en distinkt och kulturell prägel.

Se kollektion
Reklamaffischer

Fordon

Denna kollektion av posters inom fordon och fordonshistoria är en hyllning till de banbrytande uppfinningarna och designerna som har format vår moderna värld. Samlingen sträcker sig över en mängd fordonstyper, från tidiga bilar och lokomotiv till klassiska båtar och flygplan, och erbjuder en fascinerande inblick i den tekniska utvecklingen och den estetiska utformningen av fordon genom tiderna.

Fotografierna i samlingen fångar historiska ögonblick från fordonsvärlden, inklusive ikoniska bilder av tidiga automobiler, majestätiska ånglok och banbrytande flygmaskiner. Dessa bilder dokumenterar inte bara fordonens tekniska framsteg utan också de samhällsförändringar de medförde, från personlig frihet till globala förbindelser.

Målningarna i kollektionen skildrar fordonens skönhet och kraft. Från detaljrika framställningar av klassiska bilar till romantiska skildringar av historiska segelfartyg, fångar dessa konstverk fordonens estetik och deras betydelse i samhället. Målningarna är en hyllning till både ingenjörskonstens geni och formgivarnas kreativitet.

Illustrationerna i samlingen erbjuder en mer detaljerad och teknisk vy av fordonens utveckling. Dessa verk inkluderar noggranna skisser av motorer, detaljerade ritningar av fartygsdesigner och tekniska framställningar av flygplansstrukturer. De är inte bara konstverk utan också pedagogiska verktyg som visar fordonens komplexitet och innovation.

Sammanfattningsvis erbjuder denna kollektion en unik och omfattande översikt av fordon och fordonshistoria. Varje poster är en fönster in i en värld av teknisk innovation och designskönhet, och ger en djupare förståelse för de fordon som har drivit människans framsteg och äventyrslusta. För entusiaster av fordonshistoria, samlare och alla som uppskattar den historiska och estetiska betydelsen av fordon, är denna samling ett måste.

Se kollektion
Fordon

Mytologi

Denna kollektion av posters är en djupdykning i den nordiska mytologins fängslande värld. Med fokus på de rika berättelserna och karaktärerna från den nordiska mytologin, innehåller samlingen en mängd verk som framställer gudar, hjältar och mytiska varelser från denna uråldriga tradition. Från de mäktiga berättelserna om Odin, Tor och Freja till de mystiska världarna som Yggdrasil förenar, fångar varje poster essensen av dessa tidlösa sagor.

Illustrationerna i kollektionen skildrar de dramatiska och symboliska berättelserna från den nordiska mytologin med en kombination av historisk noggrannhet och konstnärlig frihet. Varje verk är en inbjudan att utforska de gamla berättelserna som har inspirerat generationer och fortsätter att fascinera och undervisa.

Det högkvalitativa pappret framhäver rika detaljerna och levande färgerna i varje verk. De är en perfekt inredningsdetalj för alla som uppskattar nordisk mytologi och konst, och ger ditt hem eller kontor en känsla av mystik, skönhet och historisk djupt.

Se kollektion
Mytologi