Den här hemsidan has begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Fri klimatkompenserad frakt

Premiumpapper

Snabb leverans

4.91/5 ★

Fri klimatkompenserad frakt

Premiumpapper

Snabb leverans

4.91/5 ★

Utforska våra olika teman

Natur & Landskap

Denna kollektion av historiska canvastavlor med natur och landskapsmotiv erbjuder en fascinerande resa genom tid och rum. Från lantliga idyller och majestätiska bergsvyer till levande stadsskildringar och vidsträckta havsutsikter, dessa posters representerar originalkonstverk från olika historiska epoker. De visar en rikedom av perspektiv och skönhet i naturens och kulturens skiftande landskap.

Varje canvastavla i samlingen är ett fönster till det förflutna, som visar hur olika landskap sågs och upplevdes genom historien. Med allt från detaljrika teckningar till romantiska målningar, fångar dessa verk landskapens tidlösa skönhet och konstnärliga värde.

Tryckt på högkvalitativt canvastyg från Hahnemühle, framhäver dessa canvastavlor de ursprungliga färgerna och detaljerna i varje landskap. De är en perfekt inredningsdetalj för alla som uppskattar historisk konst, och ger ditt hem eller kontor en unik och historisk känsla.

Se kollektion
Natur & Landskap

Maritimt

Denna kollektion av historiska canvastavlor erbjuder en djupdykning i havets och sjöfartens värld, genom en blandning av fotografier, målningar och illustrationer. Varje verk är en hyllning till de äventyr och berättelser som havet rymmer, och reflekterar en tid då havet var en väg till nya upptäckter och en källa till myter.

Målningarna i kollektionen är en blandning av verk från kända marinmålare och okända artister. Dessa konstverk skildrar ofta historiska sjöslag, majestätiska segelfartyg och idylliska kustlandskap. De är rika på detaljer och färg, och förmedlar en känsla av tidens estetik och havets skönhet.

Illustrationerna erbjuder en mer fantasifull och stiliserad tolkning av maritima teman. De inkluderar kartor över gamla sjövägar, skisser av mytiska havsvarelser och tecknade framställningar av livet ombord på fartyg. Dessa verk kombinerar historisk noggrannhet med en lekfull och kreativ anda.

Tillsammans bildar dessa fotografier, målningar och illustrationer en rik och mångfacetterad berättelse om människans förhållande till havet genom tiderna. Varje konstverk i denna kollektion är tryckt på högkvalitativ canvasduk från Hahnemühle, vilket framhäver konstverkets detaljer och färger på ett spektakulärt sätt.

Se kollektion
Maritimt

Militärhistoria

Denna unika kollektion av historiska canvastavlor med fokus på militärhistoria sträcker sig från tiden med gamla svenska kungar till händelserna under andra världskriget. Samlingen, bestående av fotografier, målningar och illustrationer, ger en unik inblick i militära händelser som har format den värld vi lever i idag.

Målningarna i kollektionen är en färgstark kavalkad av historiska ögonblick, från nationalromantik och porträtt av gamla svenska kungar, som var centrala figurer i Europas militärhistoria, till dramatiska framställningar av viktiga slag under andra världskriget. Dessa konstverk är inte bara estetiskt tilltalande utan också historiska dokument som framhäver de stunder som har format vårt nuvarande världssamhälle.

Illustrationerna i kollektionen erbjuder framställningar av militär utrustning, uniformer och strategiska slagfältsscener. Dessa verk förenar pedagogisk klarhet med konstnärlig skicklighet och ger åskådarna en djupare förståelse för militära taktiker och teknologier som användes under dessa avgörande historiska perioder.

Sammanlagt är denna kollektion en resa genom tiden, som påminner oss om de händelser och personligheter som har varit avgörande i att forma den moderna världen. För historieentusiaster, studenter, och alla som uppskattar den djupa inverkan som militärhistorien har haft på vår nutid, är denna samling ett ovärderligt tillägg till varje samling.

Se kollektion
Militärhistoria

Mytologi

Denna kollektion med canvastavlor är en djupdykning i den nordiska mytologins och folktrons fängslande värld. Med fokus på de rika berättelserna och karaktärerna från den nordiska mytologin, innehåller samlingen en mängd illustrationer som framställer gudar, hjältar och mytiska varelser från denna uråldriga tradition. Från de mäktiga berättelserna om Odin, Tor och Freja till de mystiska världarna som Yggdrasil förenar, fångar varje poster essensen av dessa tidlösa sagor, religion och folktro.

Kollektionen skildrar de dramatiska och symboliska berättelserna från den nordiska mytologin med en kombination av historisk noggrannhet och konstnärlig frihet. Varje verk är en inbjudan att utforska de gamla berättelserna som har inspirerat generationer och fortsätter att fascinera och undervisa.

Den högkvalitativa canvasduken framhäver rika detaljer och levande färgerna i varje verk. De är en perfekt inredningsdetalj för alla som uppskattar nordisk mytologi och konst, och ger ditt hem eller kontor en känsla av mystik, skönhet och historiskt djup.

Se kollektion
Mytologi

Kända Personer

Denna unika kollektion av canvastavlor hyllar några av historiens mest ikoniska och inspirerande personligheter, från legendariska skådespelare till litterära giganter. I samlingen finns porträtt och konstverk som fångar essensen av kända personer som Greta Garbo, Selma Lagerlöf och August Strindberg. Dessa posters ger en tidlös hyllning till deras bidrag och inflytande i samhället.

Dessa canvastavlor är tryckta på högkvalitativ canvasduk, vilket garanterar att varje porträtt och illustration återger färgerna och detaljerna med precision. Canvastavlorna produceras för hand i Sverige och levereras färdigmonterade, redo för upphängning. De är en idealisk dekor för alla som uppskattar klassisk film, litterär storhet och de personer som har format samhället eller kulturen genom deras arbete och liv.

Se kollektion
Kända personer

Barnrummet

Denna charmiga kollektion av canvastavlor för barnrummet är en färgsprakande värld av fantasi och magi, perfekt för att inspirera både barn och vuxna. Kollektionen har noggrant valts ut för att väcka nyfikenhet och förtjusning, med motiv från Ottilia Adelborgs blomsteralfabet, John Bauers förtrollande illustrationer och andra fantasieggande konstverk.

Ottilia Adelborgs blomsteralfabet tar med barn på en bokstavsresa där varje tecken är kreativt framställt med vackra blommor och växter. Dessa konstverk är inte bara ett roligt sätt för barn att lära sig alfabetet, utan också en estetisk njutning för vuxna, som kan uppskatta detaljrikedomen och konstnärligheten i varje bokstav.

John Bauers magiska värld är en annan kärna i denna kollektion. Hans illustrationer av troll, älvor och mystiska skogar har trollbundit generationer med sin unika stil och fantasifulla teman. Bauers verk är en inbjudan till en värld där sagor blir levande och gränserna mellan verklighet och fantasi suddas ut.

Utöver dessa, innehåller samlingen en rad andra illustrationer som lockar till sig både barn och vuxna. Dessa verk omfattar ett brett spektrum av stilar och teman, från lekfulla djurmotiv till drömska landskap, och erbjuder något för varje smak. Varje poster är mer än bara en dekoration; de är en källa till berättelser och inspiration, som uppmuntrar till kreativitet och drömmar.

Sammantaget är denna kollektion perfekt för att förvandla ett barnrum till en plats av undran och upptäckt. Med en balans mellan pedagogik och estetik, är dessa posters lika uppskattade av barn för deras färgglada och fantasifulla design, som de är av vuxna för deras konstnärliga värde och tidlösa charm. 

Varje konstverk i denna kollektion är tryckt på högkvalitativ canvasduk från Hahnemühle, vilket framhäver konstverkets detaljer och färger på ett spektakulärt sätt.

Se kollektion
Barnrummet

OBS! Säkerställ att du valt rätt design (titel/ej titel/helbild)

Varukorg

Inga fler produkter finns att köpa