Den här hemsidan has begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Fri klimatkompenserad frakt

Premiumpapper

Snabb leverans

4.91/5 ★

Fri klimatkompenserad frakt

Premiumpapper

Snabb leverans

4.91/5 ★

Utforska våra olika stilar

Klassisk

Välkommen till vår kollektion av målningar med klassisk stil. Denna samling är en odyssé genom konsthistoriens olika epoker, från renässansen och rokoko till nationalromantiken. Här finner du en omfattande samling av målningar som skildrar historiska kungar, mytologiska scener, romantiska landskap och mycket mer. Dessa verk är en hyllning till de tidlösa stilar och teman som har format konstens värld.

Varje målning i denna kollektion är en återskapning av historiska mästerverk, som med sin detaljrikedom och färgstyrka fångar betraktarens öga. Från detaljerade porträtt av Europas kungligheter och adelsmän till idylliska framställningar av det lantliga livet under nationalromantiken, erbjuder varje verk en inblick i en svunnen tid.

Dessa klassiska målningar är tryckta på högkvalitativt papper för att säkerställa att de ursprungliga konstnärernas visioner och tekniker bevaras. Denna kollektion är perfekt för konsthistorieälskare, samlare, eller någon som uppskattar den klassiska konststilen och dess betydelse. De ger en känsla av elegans och historia till alla rum och är en idealisk inredningsdetalj för att skapa en känsla av kultur och sofistikering.

Se kollektion
Klassisk

Abstrakt

Vår kollektion av abstrakt konst på Historly är en upptäcktsresa i den fria och obundna världen av abstraktion. Denna samling innefattar verk från några av de mest innovativa och inflytelserika konstnärerna inom den abstrakta konsten. Dessa konstverk utmanar traditionella konstformer och representerar en mångfald av stilar och tekniker, från subtila geometriska former till dynamiska och expressiva färgexplosioner.

Dessa abstrakta konstverk erbjuder en visuell upplevelse som går utöver det konkreta och tar betraktaren med på en emotionell och intellektuell resa. Genom att använda färg, form och textur på nya och ofta oväntade sätt, utforskar varje verk känslor, idéer och konstnärliga koncept som bryter mot det konventionella.

Varje konstverk i denna kollektion är tryckt på högkvalitativt Hahnemühle-papper, vilket framhäver konstverkets detaljer och färger på ett spektakulärt sätt. Denna samling är perfekt för alla som vill införliva modern och tänkvärd konst i sitt hem. Den är idealisk för konstälskare som värdesätter abstrakt konsts förmåga att inspirera och stimulera fantasin.

Se kollektion
Abstrakt

Minimalism

Historlys kollektion av minimalistiska motiv är en hyllning till den rena, avskalade konstformen. Denna samling innehåller verk som kännetecknas av sin enkelhet och precision. Från subtila monokroma landskap till eleganta geometriska mönster, varje konstverk i samlingen är en firande av minimalismens estetik. Dessa verk erbjuder en stillsam skönhet och harmoni, vilket gör dem till perfekta komplement till varje modern inredningsstil.

Denna minimalistiska konstsamling betonar vikten av utrymme, färg och form. De avskalade kompositionerna skapar en känsla av lugn och fokus, och erbjuder en motvikt till dagens ofta hektiska och överbelastade värld. Dessa konstverk är inte bara dekorativa element utan även en källa till lugn och inspiration.

Varje konstverk i denna kollektion är tryckt på högkvalitativt papper från Hahnemühle, vilket säkerställer att de subtila nyanserna och rena linjerna i varje minimalistiskt verk framträder tydligt. Denna samling är idealisk för dem som uppskattar den moderna och avskalade designens estetik.

Se kollektion
Minimalism

OBS! Säkerställ att du valt rätt design (titel/ej titel/helbild)

Varukorg

Inga fler produkter finns att köpa