Den här hemsidan has begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Fri klimatkompenserad frakt

Premiumpapper

Snabb leverans

4.91/5 ★

Fri klimatkompenserad frakt

Premiumpapper

Snabb leverans

4.91/5 ★

Utforska våra kollektioner av historiska posters

Bästsäljare

Välkommen till Historlys kollektion med bästsäljare, en samling av våra mest populära och älskade posters. Denna kollektion representerar en mångfald av stilar och teman, från historiska landskapsmotiv och mytologiska skildringar till ikoniska porträtt av kända personligheter och unika köksillustrationer. Varje poster i denna kollektion har blivit vald för sin exceptionella konstnärliga kvalitet, historiska betydelse och dess förmåga att fängsla och inspirera våra kunder.

Dessa posters är en hyllning till konstens och kulturens mångfald, och speglar våra kunders breda intressen och smaker. Oavsett om det är den tidlösa skönheten i en klassisk landskapsmålning, den fängslande mystiken i en mytologisk skildring, eller den djupa karisman hos en känd historisk personlighet, erbjuder varje verk i denna kollektion något unikt och speciellt.

Tryckta på högkvalitativt papper, framhäver dessa posters de rika detaljerna och levande färgerna som gör dem till våra kunders favoriter. Bästsäljarkollektionen är perfekt för dem som vill ha en del av Historlys mest uppskattade konstverk, och ger varje rum en distinkt och kulturellt berikad atmosfär.

Se kollektion
Bästsäljare

Nyheter

Välkommen till Historlys spännande värld av nyheter och de senaste upptäckterna! Vi är stolta över att presentera våra nyaste tillägg till vår redan imponerande samling. Denna kategori är dedikerad till de nyaste skatterna vi har grävt fram från arkiven och erbjuder en unik inblick i sällsynta och tidigare oupptäckta konstverk och historiska motiv.

Vårt team av experter har noggrant valt ut dessa nya tillägg för att säkerställa att de inte bara är historiskt betydelsefulla, utan också är tilltalande visuellt. Från ovärderliga konstverk till sällsynta historiska fotografier, varje ny poster i vår samling har sin egen unika berättelse att berätta och erbjuder en unik chans att äga ett stycke av historien.

Våra posters är tryckta på högkvalitativa papper från Hahnemühle för att försäkra att varje detalj och färg återges troget mot originalen. Denna samling är perfekt för historieentusiaster, konstsamlare och alla som uppskattar att upptäcka och utforska det förflutnas dolda skatter.

Se kollektion
Nyheter

Fotografier

Denna unika samling av historiska fotografier från Historly sträcker sig från kamerans tidiga dagar, genom efterkrigstiden, ända fram till 1970-talet. Den erbjuder en fascinerande visuell berättelse om en värld i förändring, fångad genom linsen av olika fotografer. Kollektionen innehåller en rik mångfald av motiv – från intimt porträtterande av vardagslivet till gripande skildringar av krigstid, livliga stadsvyer och ikoniska fordon.

Det som är unikt med dessa fotografier, jämfört med målningar, är att de är en frusen bit av tiden som visar exakt ögonblicket och platsen. De fångar verkligheten som den var – oredigerad och genuin. Denna autenticitet gör fotografierna till kraftfulla dokument som kan avslöja så mycket mer än bara en bild; de är portaler till ögonblick och händelser som annars skulle vara förlorade för tidens gång.

Dessa historiska fotografier i svartvitt, är tidlösa och passar i alla hem och inredningsstilar. Deras klassiska estetik gör dem till en perfekt inredningsdetalj som kompletterar både modern och traditionell inredning.

Se kollektion
Fotografier

Målningar

Denna kollektion av historiska konstverk och målningar är en fängslande utforskning av konsthistoriens skatter. Från John Bauers fantasifulla världar till August Strindbergs expressiva verk, och internationella mästare som William Turner och Vincent van Gogh, spänner samlingen över olika epoker och stilar.

Varje målning erbjuder en inblick i konstnärernas tid, kultur och personliga uttryck. De representerar en mångfald av teman och tekniker, från renässansens detaljrikedom till impressionismens ljuseffekter. Dessa verk är inte bara visuellt imponerande, utan också berättelser om mänsklig kreativitet och historiska ögonblick.

Att inkludera dessa målningar i din samling eller heminredning innebär en djupgående upplevelse av kulturellt arv och tidlös skönhet. De är en evig källa till inspiration och eftertanke, som förenar historiska konstnärliga genier med dagens konstälskare.

Se kollektion
Målningar