Den här hemsidan has begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Fri klimatkompenserad frakt

Premiumpapper

Snabb leverans

4.91/5 ★

Fri klimatkompenserad frakt

Premiumpapper

Snabb leverans

4.91/5 ★

Vår Historia

Vår Historia

Om oss

Mer än bara posters

I en värld där allting handlar om utveckling och att blicka framåt kan det ibland vara bra att stanna upp och reflektera över var vi kommer ifrån.

Det finns otroligt mycket foton, målningar och illustrationer i arkiv runt om i världen. Det är konstnärer som för hundratals år sedan lagt sin själ på att skapa fantastiska verk och idag ligger många av dessa bortglömda i ett arkiv.

Tänk om Bauer, Strindberg eller Billmark visste att, över 100 år senare, så skulle deras motiv vara några av våra mest populära och pryda väggarna hos tusentals människor runt om i Norden.  

Det är exakt det som vi på Historly vill göra, vi vill ge liv till historien samtidigt som vi vill hjälpa våra kunder att sätta något på väggen som betyder lite mer än bara dekoration.

 Ett äkta hantverk

En "förlorad" kulturskatt

Bakom de bilder som vi har ligger hundratals timmar av research, retuschering och design för ge verken den behandling som de förtjänar.

Det är inte lätt att hitta i många av de arkiv som finns och ibland kan vi behöva gå igenom tusentals bilder för att hitta ett riktigt guldkorn.

När vi väl har hittat en bild som vi gillar så börjar arbetet med att återställa och retuschera bilden där skador tas bort och färger återställs. Detta kan ibland ta dagar.

Sist börjar arbetet med det viktigaste steget - historien bakom bilden. För oss är bilden bara en del av upplevelsen. De flesta bilder har en historia som är värd att lyftas fram. Det är det som gör oss unika och varför vi kan säga att vi erbjuder mer än bara posters.

Kvalitet och hållbarhet

Världens mest exklusiva papper och canvastyg

Vi är mycket stolta över att endast jobba med papper från Hahnemühle, en av världens absolut ledande tillverkare av fine art papper.

Pappret på 210g från Hahnemühle är matt med en struktur och varm ton som ger bilden ett fantastiskt djup. Tack vare papprets oslagbara kvalitet kan du kan räkna med en hållbarhet på upp till 60 år om du undviker starkt solljus eller annan belastning.

Våra canvas trycks på Hahnemühles exklusiva 370g Art Canvas Smooth med en naturlig vit ton och en fantastisk färgåtergivning. Våra canvastryck är så nära du kan komma äkta konst.

Följ oss på Instagram @historly

OBS! Säkerställ att du valt rätt design (titel/ej titel/helbild)

Varukorg

Inga fler produkter finns att köpa